Massage

Alleen voor vrouwen

Met aandacht en concentratie masseren we vanuit ons hart

 

Een heerlijke massage ter ontspanning van lichaam en geest. We gebruiken massagetechnieken zoals handstrijkingen, kloppen en zacht en stevig kneden. Hierdoor worden de huid, het onderliggende weefsel en de spieren losgemaakt. Na de massage ervaar je een diep gevoel van rust en ontspanning. Het effect van ontspanningsmassage is o.a. verlaging van de spierspanning, verbetering van doorbloeding en een goede werking van het immuunsysteem.

 

  •  30 minuten massage 

Deze massage is gericht op wat jij nodig hebt of prettig vindt. Heb je last van spanning op een bepaalde plek, dan richten we daar onze aandacht op bij de massage. Bijvoorbeeld: hoofd, nek, schouders en rug.

 

  • 60 minuten massage 

Hierbij ontvang je een uitgebreide lichaamsmassage waarbij het gehele lichaam aan bod komt. Natuurlijk kun je ook hier aangeven waar we extra aandacht aan moeten schenken.

 

Huisregels

  • De ontspanningsmassage is alleen voor vrouwen.
  • Er worden geen erotische massages gegeven.
  • Hygiëne is zeer belangrijk. Wij zorgen altijd voor schone doeken en materialen. Van jou wordt verwacht dat je schoon gewassen naar de salon komt.
  • Bij de eerste behandeling wordt er een vragenlijst ingevuld m.b.t. gezondheid en eventuele klachten. Ben je er niet zeker van of je een ontspanningsmassage mag ondergaan, informeer dan van tevoren even bij de huisarts.

 

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com