Polygelversteviging

Mooie nagels met natuurlijke look

Het verstevigen en mooier maken van de nagel, altijd met resultaat dat deze er natuurlijk uit blijft zien.

Dit is een nagelverstevigende behandeling waarbij polygel op de nagels wordt aangebracht. De behandeling wordt zo uitgevoerd dat de nagels een natuurlijke vorm en uiterlijk behouden. Wil je de nagels wat langer, dan zorgt de stevigheid van de polygel ervoor dat de nagels kunnen groeien zonder dat ze voortijdig afbreken. Mooie verzorgde nagels zijn het resultaat. Op de polygel kan een gellak worden aangebracht, waardoor de nagels voorzien worden van een mooie kleur en glans. Deze behandeling is mogelijk in naturel en kleur.

 

Klant: “Polygel, het voelt aan als mijn eigen nagel”

Sinds kort bieden we behandelingen aan met Polygel, het is geen gel of acryl, maar een heel nieuw product voor de nagel. Het voelt licht aan op de nagel, (je voelt het niet zitten) en bevat geen stoffen die bij gevoeligheid, huidirritatie of een allergische reactie kunnen oproepen.

Voordelen ten opzichte van gel:

  • het drogen van Polygel in de ledlamp geeft geen warmte af aan de nagel
  • bij het vijlen geen rond dwarrelende deeltjes meer, want Polygel bestaat uit vlokjes en deze zakken snel naar beneden
  • huidvriendelijke behandeling omdat er minder gevijld hoeft te worden
  • sterkte van acryl, flexibiliteit van gel

 

Vervolgbehandeling: deze behandeling moet eens per 3 weken herhaald worden. Hierbij wordt het oude product deels verwijderd en wordt nieuwe polygel aangebracht, tevens kan er een nieuwe kleur uitgekozen worden.

Lengte behandeling: 75 minuten.

 

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com